Tab dig med X Body

X Body EMS træningEMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og fungerer ved at elektroder med elektriske impulser påsættes kroppen. De elektriske impulser strømmer, helt smertefrit, igennem elektroderne og sendes ud i musklen som trækker sig sammen, og på den måde opbygges musklerne, fedt nedbrydes, kroppen slankes og muskelgrupperne tones.
Dette skaber en smuk og velformet silhuet, der giver kvinder et fast og slankt udseende, uden at få kroppen til at se fyldig eller muskuløs ud. Kvindens muskler er mest feminine, når de er lange og slanke.

En gennemsnitlige kunde taber sig mellem 15 og 30 cm og helt op til 8 kg. på 10 behandlinger. Sådan et vægttab kræver selvfølgelig, at du også spiser sundt og sørger for at motionere.
EMS terapi kan benyttes af både slanke og overvægtige personer. Hos slanke personer er det oftest ikke så relevant, at opnå et vægttab, men nærmere at opstramme og forme kroppen. Hos overvægtige er der derimod ofte et ønske om vægttab, centimeter-tab samt en nedsættelse af kroppens fedtprocent.

En 30 min. EMS behandling svarer til ca. 6 timers intensiv træning i et fitnesscenter og 900 mavebøjninger. Du kan sagtens kombinere EMS behandlinger med din normale konditions- og fitnesstræning, sørg blot for at holde hviledage indimellem, så kroppen får ro til at genopbygge, på den måde opnår du de bedste resultater.

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og er den ultimative træning til at optimere din træning, effektiv til genoptræning af lettere og/eller sværere skader, skadeforebyggelse, opstramning efter fødsel og til at opnå en mere sund og stærkere krop.
Det er for dig, der gerne vil optimere din træning såvel som din tid.
Med EMS-træning reducerer du din fedtprocent, opbygger muskler og styrker vævet.
Når du går en tur, løfter noget tungt eller tager fat om et glas, sender hjernen konstant elektriske impulser, der styrer musklerne.
Dette princip har forsker arbejdet videre med og fundet at samme form for stimulering kan aktiveres udefra. De elektriske impulser aktiveres af en maskine og gives gennem en dragt med elektroder.
Dragten med elektroder placeres på huden direkte over de muskelgrupper, der skal stimuleres. Impulserne får musklerne til at trække sig sammen således, at sammentrækningen er identisk med musklernes naturlige bevægelser – men med 80% større intensitet. EMS-træning når ned til de dybere muskellag og sikre høj intensitet i korte træningspas.
X Body træning virker på kun 20 min
“FÅ DIN DRØMMEKROP PÅ KUN 2 X 20 MIN OM UGEN”
· Intensiv og effektiv træning på blot 20 min.
· Opbygger muskler, også i dybden
· Aktiverer alle de store muskelgrupper samtidigt
· Beskytter leddene
· Øger fedtforbrænding og generel metabolisme
· Forbedrer cellulitis
· Reducerer rygsmerter
· Personlig træning altid
· Passer til alle aldre, uanset fitnessniveau”

VIRKER EMS?

EMS træning er en videnskabeligt understøttet træningsform med rødder i fysioterapien. Denne tids optimerede træning er samtidig en behandling som afhjælper muskulære ubalancer og dermed sikrer en optimal kropsholdning. At integrere EMS i dit eksisterende træningsprogram vil levere større og hurtigere resultater på kortere tid. Lad dig dog ikke narre. EMS er ikke en nem eller doven løsning. Intensiteten af træningen føles som om, du har trænet hårdt – og resultaterne er derefter.
Du sparer tid ved ikke at træne de mange timer i et center, som det normalt kræver at opnå en stærk krop. Samtidig appellerer EMS træning også til fitness-entusiaster og atleter, som med EMS kan opnå helt nye resultater med deres træning og nå det næste niveau af styrke.
Hvis der er muskulære ubalancer eller underudviklede muskler i kroppen, kan EMS bruges til at justere disse. Det er nemt at målrette de relevante muskelgrupper med den professionelle placering af elektroder i den specialiserede XBody træningsdragt. Der kræves ingen ekstern vægt og dermed ingen risiko for overbelastning af led og ligamenter.
XBody EMS træning øger muskelmasse, fremmer fedttab, øger kalorieforbrænding og booster stofskiftet ved at aktivere alle muskelfibre. Ved hjælp af vores trådløse muligheder er træningen varieret, interessant og effektiv. Tilpasset til det individuelle behov.
X body træning i Gentofte
I EMS-træning er der ingen undskyldninger. Hvis du ikke har tid nok til at træne, er EMS træning løsningen, fordi en træning kun varer 20 minutter. Og resultaterne forbedres dramatisk med EMS-træning, fordi det aktiverer de hurtige muskelfibre, som normalt er svære at aktivere.
Virker EMS for vægttab? Opbygger EMS muskler? Ja det gør det. Muskelmassen kan endda øges ved blot isometriske øvelser, når du bruger vores EMS træningsudstyr.
Til træningen skal du bruge EMS træningstøj (t-shirt og bukser). Det skal bruges til hver træning og koster kr. 400,- Til prøvetræningen kan du låne et sæt.
Regler og vilkår: Afbud skal ske senest 24 timer inden en planlagt tid, ellers betales der fuld pris for sessionen, ved klippekort trækkes der et klip. Der refunderes ikke betaling. Du kan blive påkrævet medicinsk godkendelse og oplysninger om din tidligere helbredstilstand, hvis det skønnes nødvendigt. Klippekort skal bruges inden 6 mdr fra købsdato.