Mellemlangt hår

Er dit hår ikke kort og ikke langt men et sted midt imellem så har du mellemlangt hår. I 2016 byder moden på mellemlangt hår som meget gerne lige må nå til dine skuldre. Mellemlangt hår er nemlig virkelig kommet på mode igen og der er mange frisurer at vælge imellem. Når det kommer til styling er der også utallige muligheder og når du skal vælge en frisure er det også vigtigt at vælge en frisure som vil være god til din hårtype.

Hvis du fx har mellemlangt hår til skuldrene og det er kraftigt så kunne en etageklippet frisure være god, da du undgår et for tungt look og spidserne hviler let på dine skuldre.

Har du derimod fint hår vil helt skarpe frisurer egne sig særligt godt til dig. Helst bør du undgå pjuskede spidser og længder. For mere fylde i håret anbefaler jeg at mellemlangt hår klippes i en længde. Prøv evt at style håret med nogle bløde bølger da det giver endnu mere fylde og et stilfuldt look.

Hvis du du har kort hår eller langt hår og gerne kunne tænke dig at prøve at få det mellemlangt så vejleder jeg dig gerne i hvordan du kan få dit ønskehår.

Hvis du er i tvivl om hvilken ansigtsform du har, kan du se mere under ansigtsformer og blive lidt klogere på hvad der vil klæde dig. 

Jeg vejleder dig om hvilke mellemlangt hårs frisurer der passer til dit ansigt og hvilken stil det skal være. Jeg giver dig også gode råd om produkter og hårpleje. Sms og bestil tid på 41314545 eller send mig en mail på info@christinae.dk. Jeg er mobil frisør, kosmetolog og makeupartist og kommer hjem til dig i trygge rammer. Husk også at bestille tid til hårfarve, hvis du også ønsker dette. Jeg glæder mig til at se dig.

Mellemlangt hår