Prisliste for Brudepakker

Her er et udvalg af de forskellige brudepakker, som jeg tilbyder til dit bryllup. Der er tre forskellige afhængigt af dit behov. Send mig en mail på info@christinae.dk med din forespørgsel.

  • Brudepakke nr. 1 består af: Brudeopsætning (brudeopsætning uden prøve og uden makeup) 1900kr.
  • Brudepakke nr. 2 består af: Brudeopsætning og makeup (brudeopsætning med makeup, plus prøve af både håropsætning og makeup) 4200kr.
  • Brudepakke nr. 3 består af: Brudeopsætning og makeup inkl. shellac og bryn og vipper (brudeopsætning med makeup, plus prøve af både håropsætning og makeup, shellac på hænder og fødder, retning/farvning af bryn og vipper) 5000kr.
Brudeopsætning fra bryllupsdag.

Depositum

For at sikre dig datoen, skal du betale et depositum på 1/3 af prisen. Depositummet fratrækkes den endelige pris på dagen, men bortfalder hvis du ikke afmelder tiden indenfor 24 timer.

Bor du i betalingszone pålægges dette beløbet i forbindelse med dit bryllup. 

Har du brudepiger eller anden familie som også gerne vil have sat hår eller lagt makeup, så giver jeg 10% til dem i forbindelse med dit bryllup.

NB: Det er dit eget ansvar at passe på håret fra jeg har sat det. Dvs. pas på du fx ikke hænger fast i noget, tager bluser over hovedet eller ligger ned på håret. Opsætningen er på dit ansvar fra jeg er gået.

Send