Hvor længe holder tape on extensions?
Extensions med tape metoden kan sidde i ca 8 uger afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget dit hår har tendens til at filtre.
Hvis der er tegn på at dit ny udgroende hår begynder at filtre meget, anbefaler jeg du tager det ud, og får det genoprykket lidt oftere.
Afhængig af hvor godt du plejer dit hår, kan tape extensions banerne genbruges flere gange. Tape extensions silikonebanerne afrenses forsigtigt for tape og klisterrester og ny tape påsættes. Det anbefales at man vasker håret nogle gange inden genpåsættelse af tape-extensions, så alt remover væske er helt ude af håret.

Før påsætning

Skal jeg forberedelse mit hår før påsætning af extensions?
Før påsætning af extensions, skal du bruge en shampoo, som renser håret – Brug ikke balsam eller hårkur inden påsætning af tape extensions.
Ved denne metode, er det meget vigtigt at håret er helt rent, så man undgår at extensionsbanerne glider ud. Brug aldrig balsam eller kur i hovedbunden og tæt på påsætningspunkterne.
Få evt. tyndet dine spidser ud for en mere naturligt hårpåsætning.

Hvorfor vælge tape on extensions?
Tape metoden er nem at skjule, skånsom og meget holdbar.
Denne skånsomme extensions metode dækker rigtig flot. Den egner sig til mange hårtyper og er især god til meget fint hår.