Er du kommende brud?

Makeuppen og håret skal holde hele dagen og det er lang tid. Derfor er der forholdsregler at tage med når du skal være brud. Det er vigtigt at du plejer din hud rigtigt godt og giver extra den pleje. Det er med til at gøre at din makeup vil ligge flot. Det kan være svært at få en hud til at se flot ud hvis den er helt tør, irriteret eller fedtet. Få tjekket op omkring om du rent faktist bruger det rigtige til din hudtype.

Står du og skal vælge din brudemakeup læs her hvordan du får det til at holde hele dagen.

3 råd til hvordan du som brud får din makeup til at holde hele dagen.

  • Når din makeup flyder ud eller ligefrem forsvinder, skyldes det, at hudens naturlige olier opløser din makeup. Start derfor din kamp for en holdbar makeup, inden du overhovedet begynder på makeuppen. Begynd med at pleje din hud – peel dit ansigt en gang om ugen, så du har en god ren bund at arbejde med. Vær omhyggelig med at vælge den rette hudpleje (både for lidt og for meget fugt kan begge påvirke din makeups holdbarhed). Sidst, men ikke mindst, så sørg for, at din ansigtscreme er trukket ordentlig ind i huden, før du går i gange med makeuppen. Nu er du klar til at ligge en langtidsholdbart makeup. Og det hele handler om at skabe en rigtig god bund for din flotte makeup.
  • Det er en rigtig god ide at starte med en primer! En ansigtsprimer er ikke decideret skabt til at holde på makeuppen – mere til at give en smukt, ensartet ansigtshud – men den hjælper også med at sørge for, at makeuppen ikke glider af på ingen tid.
  • Kom din foundation ovenpå primeren og afslut med at duppe overskydende fedtelse af huden med en blød serviet – på den måde sikrer du, at farvepigmentet fra din foundation bliver, og de destruktive olier forsvinder. Vent med at ligge din pudder på til du er helt færdig med hele makeuppen, så kan du altid rette foundationen til hvis der skulle drysse noget øjenskygge ned. Køb nogle gode primer, en til ansigtet, til under øjenskyggen og til vipperne. Dette vil være med til at makeuppen vil holde. Husk den vandfaste mascara! Se evt. her  ansigtsform hvis du vil vide hvilken ansigtsform du har og hvilken frisure som vil være klædeligt til dig.
    Husk jeg kommer ud til dig og lægger din makeup og sætter dit hår i trygge omgivelser.
  • Sms/ring og bestil tid på 41314545 eller send mig en mail på info@christinae.dk