Kort hårKort hår

Kort hår har været på mode de seneste par år, og er stadigvæk utroligt populært. Der er især mange kendte kvinder der har taget korthårsfrisurer til sig.

Det er utroligt vigtigt at du plejer dit hår, alt efter din hårtype og efter hvilken stand dit hår er i. Er du i tvivl om hvilken frisure du kunne tænke dig eller ønsker du blot nye idéer og inspiration til et nyt look, hjælper jeg dig med at finde den perfekte frisure.

Har du langt hår og overvejer om du måske skal klippes korthåret, finder vi sammen den korthårs frisure skal vil passe til din ansigtsform og personlighed. Da det ikke er alle det klær med kort hår er det vigtigt at du finder den rigtige stil som fremhæver dit ansigt og ansigtsform. En kort page kan nogle gange være en fordel da denne frisure klæder de fleste og er meget feminin. Det er også godt at se lidt på din tøjstil i forhold til hvilken stil du ønsker. Du skal huske på at når du har kort hår skal bruge lidt extra tid når du skal sætte det. Så det er også vigtigt at du bruger de rigtige produkter. Jeg hjælper dig gerne med dette.

Hvis du er i tvivl om hvilken ansigtsform du har, kan du se mere under ansigtsformer og blive lidt klogere på hvad der vil klæde dig. Klik her for at komme til ansigtsformer.

Jeg vejleder dig om hvilke korthårs frisurer der passer til dit ansigt og hvilken stil det skal være. Jeg giver dig også gode råd om produkter og hårpleje. Sms og  bestil tid på 41314545 eller send mig en mail på info@christinae.dk. Jeg er mobil frisør, kosmetolog og makeupartist og kommer hjem til dig i trygge rammer. Husk også at bestille tid til hårfarve, hvis du også ønsker dette. Jeg glæder mig til at se dig.