Makeover

Er du træt af hvordan du ser ud? Eller vil du gerne have et helt nyt look som passer til dig? Så er en makeover noget for dig. Det er her hvor jeg forvandler dig, klipper og farver dit hår, ordner dine bryn og vipper, lægger din makeup og giver dig gode råd og vejledning til hvordan du også selv kan lægge en flot makeup og pleje din hud optimalt. Jeg vejleder dig også i hvilke frisurer og farver der vil klæde dig bedst og passe til din ansigtsform. Jeg giver dig også tips til hvordan du kan sætte dit hår, lave en nem opsætning, hvilke hårprodukter som vil er de rette for dit hår og hvordan du bruger den. Dine hudplejeprodukter vil jeg også hjælpe dig med. Om du bruger de rigtige produkter og om du faktisk bruger dem rigtigt.

Når du booker en tid til en makeover får du en uforglemmelig oplevelse og et nyt look som er tilpasset specielt til dig. Jeg tager højde for hvem du er som person og hvilke eventuelle ønsker du måtte have. Jeg ser frem til at møde dig og forvandle dig og give dig et nyt look.

Jeg har i flere år været med til at forvandle kvinder via Femina, Ude og Hjemme og Dennis Knudsen. Her har jeg været med til at farve hår, lave hairextensions, bryn og vipper samt lægge makeup. Forvandlingerne har været mange og det har været helt utroligt at se hvad det gør ved folk. Det giver et frisk pust, ny energi og en bedre selvtillid. Der kommer ligesom en helt naturligt positiv reaktion af at få en sådan forvandling og jeg glæder mig altid hver eneste gang til at se det endelige resultat.

Går du også og drømmer om en makeover eller vil du forkæle en du kender så book en tid på denne mail info@christinae.dk eller send en sms til 41314545

Makeover
Før
Femme fatale
Efter

 “Jeg har i mange år drømt om en makeover! Nu blev jeg forvandlet!”

IMG_0973
Før & Efter Mini Makeover

“Jeg havde brug for et frisk pust!”

IMG_0900
Før
IMG_0901
2,5 time efter

“10 år yngre på 2,5 time!”