Langt hår krøllet med fladjern

Langt hår

Har du langt hår eller drømmer du om at få flot langt hår, så guider jeg dig med frisurevalg og giver dig råd om pleje. De fleste kvinder drømmer om at have det perfekte flotte lange hår, som ser velplejet og sundt ud. Langt hår kræver en del pleje og at du passer på med dårlige vaner som fx for meget brug af varmestyling og hvis du glemmer at bruge varmebeskyttende produkter. Jeg hjælper dig med gerne med rådgivning af pleje.

Hvis du gerne vil have et flot langt hår så anbefaler jeg, at du klipper dit hår ca hver 3. måned for at undgå, at håret ikke knækker længere oppe.

Når du har langt hår byder 2016 på mange forskellige opsatte frisurer som fx fletninger, høj knold og bløde opsætninger. Det kan være sjovt at afprøve de forskellige typer af opsatte frisurer.

Hvis du er i tvivl om hvilken ansigtsform du har, kan du se mere under ansigtsformer og blive lidt klogere på hvad der vil klæde dig.

Hvis du ikke har langt hår, men godt kunne tænke dig det i en fart, er der heldigvis mulighed for dette med hair extensions. Her kan du vælge frisure, længde og farve alt efter hvad der passer til dig. Håret laves så det falder naturligt ind med dit eget.

Har du allerede langt hår, men overvejer at få klippet det kortere, at få klippet en cool page eller få et frisk løft – jeg giver dig gerne inspiration til, hvad der kunne passe godt til dig.

 Jeg vejleder dig om hvilke langt-hårsfrisurer, der passer til dit ansigt og hvilken stil det skal være. Jeg giver dig også gode råd om produkter og hårpleje.

Sms for tidsbestilling til 41314545 eller send mig en mail på info@christinae.dk. Jeg er mobil frisør, kosmetolog og makeupartist og kommer hjem til dig i trygge rammer. Husk også at bestille tid til hårfarve, hvis du også ønsker dette. Jeg glæder mig til at se dig.