Tekst om bryn

Formning og farve af bryn og vipper!

Kunne du tænke dig at få ordnet dine bryn og vipper? Jeg vælger den rigtige farve som passer til din hudfarve og det udtryk du ønsker. Brynene betyder meget for dit ansigts form og udseende. De udgør en form for ramme eller indramning af dit ansigt. Så hvis dine bryn skal fremstå velplejede og have den rigtige form, skal de rettes til med en pincet eller voks. bagefter vælges der en farve der matcher dit ansigt.

Farve og retning af bryn.

Brynene er med til at indramme ansigtet så det får karakter. Så når de er flotte rettet til og er farvet i den rigtige tone, får ansigtet en fin udstråling.

Hvis brynene ikke er rettet til eller farvet korrekt, så mister ansigtet sin naturlige balance. Når dine bryn skal rettes anbefaler jeg at de bliver tilrettet efter din egen narturlige brynform. Når der harmoni i brynene trækker det øjnenes naturlige farve og skønhed frem i ansigtet.

Farve af vipper.

Når du får farvet vipperne giver det mere dybte til øjene og de bliver mere indrammet. Det er uanset om du har lyse eller mørke vipper. Hvis du har lyse vipper og får farvet dem mørkere, vil du virkelig kunne se en forskel. Har du mørke vipper anbefaler jeg næsten altid også at få dem farvet, da din farve på vipperne vil blive ensartet. Det vil uanset din oprindelige vippefarve gøre det lettere at påføre din mascara, da du ikke behøver at komme din mascara helt ind til hårkanten.

Gør det ondt? Ja det kan godt svie lidt i øjnene, det er derfor vigtigt at du slapper godt af, lukker dine øjne naturligt i og ikke “over klemmer dine øjne sammen” og helst ikke taler når farven er påført. Det mindsker svie i øjnene. Bruger du kontaktlinser anbefales det at du tager linserne ud.