Makeup øjenskygge øjneMakeup

Skal du til fest, på date eller har du bare lyst til lidt ny inspiration, så kan jeg hjælpe dig med din makeup. I samarbejde med hinanden finder vi den rigtige makeup som du ønsker og klæder dig bedst. Sammen bliver vi enige om farvescala og look og jeg lægger en holdbar makeup på dig.

Jeg laver dagmakeup som kan være helt naturligt eller hvor man ser det let. Jeg lægger fokus på at fremhæve de gode træk i dit ansigt og skjule det gerne må dæmpes i ansigtet. Jeg giver gerne gode råd og vejledning undervejs.

Skal du til fest eller gerne vil have lagt en aftenmakeup laver jeg også dette. Jeg laver en makeup og en holdbar base så din makeup kan holde længe og du undgår at foundation, øjenskygge eller mascara forsvinder hurtigt. Vi finder sammen den stil som vil passe til dit look og tøj. Hvis du gerne vil gøre extra fokus på dine øjne har du også mulighed for at få sat nogle kunstige vipper på med sekund lim, som du selv kan tage af når du fjerner din makeup eller efter et par dage.

Skal du giftes laver jeg også brudemakeup. Jeg kommer ud til dig på den store dag så du kan nyde forberedelserne unden stress. Vi finder stilen så makeuppen passer til dit hår og kjole. Jeg laver en super holdbar makeup så den kan se flot ud hele dagen. Ønsker du også en prøvemakeup inden selve dagen kan du bestille dette også. Ønsker du også at jeg kan sætte dig hår skal du huske at bestille tid til dette.

Jeg går ind for hygiejne og alle pensler og makeup er altid renset for bakterier inden brug.