Sundt hår i en fart?

Nødder er godt for at få sundt hår i en fart!

Er desværre ikke muligt! Når det kommer til hår og hud for den sags skyld, må du væbne dig med tålmodighed for at få et sundt hår og en flot hud.

Men her er dog 5 nyttige råd til hvordan du fremskynder processen!

5 NYTTIGE TIPS TIL SUNDT HÅR I EN FART!

 1. Vask kun dit hår et par gange om ugen for at få sundt hår. Vasker du dit hår for meget risikerer du at udtørre det og nedbryde de naturlige olier i hårbunden.

  For at undgå at håret bliver tørt, bør du kun vaske dit hår med shampoo og balsam et par gange om ugen. Brug en speciel shampoo netop til tørt, fedtet eller farvet hår.

  Har dit hår tendens til at fedte, så benyt evt. en tørshampoo mellem hårvaskene.

 2. Børst ikke håret for sjældent eller for ofte. Det er sundt at børste sit hår, men børster man for hårdt eller for ofte risikerer man at miste volumen og at håret knækker.

 3.  Håret skal helst lufttørres – om ikke andet, så helst hver anden gang håret bliver vasket.

  Hård varme fra en hårtørrer skader håret, og udtørrer det og får håret til at knække. Du kan evt. bruge en lotion for at beskytte håret før det bliver fønnet.

  Undgå derfor helst hårtørreren eller benyt en hårtørrer med koldluftfunktion.

 4.  Skal dit hår være sundt, så gå regelmæssigt til frisør.

  Sørg for at få klippet dine spidser regelmæssigt for et sundere og tykkere udtryk. Du undgår også at dit hår spalter og knækker af og på den måde ser slidt og medtaget ud.

 5. Spis sundt og tag vitaminer

  Spis masser af sundt fedt evt. fra fisk, avokado og nødder. Du kan dertil også benytte dig af b-vitamin tilskud som gør dit hår sundt og styrker dine negle. Ydermere findes der mange vitamin-kure på markedet, som henvender sig direkte til hår og negle. Vælg dit foretrukne mærke med omhug.

Spread the word. Share this post!

Leave Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.