Klip

Hvis du kunne tænke dig en ny frisure, få frisket den gamle op eller blot få klippet dine spidser så står jeg klar til at opfylde dine hårønsker. Dameklip gælder både langt og kort hår.

Jeg anbefaler, at du som korthåret får en klip hver 5-6 uge, sådan at håret kan blive klippet til, så det holder sin frisure. Har du langt hår, så anbefaler jeg at du får en klip ca. hver 3. måned for at minimere slid på håret.

Sliddet er med til at gøre, at håret nemmere filtrer sammen. Hvis du gerne vil have langt hår skal du ca. have en klip ca. hver 3. måned for at undgå at det ikke spalter, så du ikke ender med at skulle klippe endnu mere af end da du startede dit langt hår projekt.

Hvis du finder et billed af noget du kan lide, kan du med fordel gemme dette eller sende mig en mail med et billed af dig som du ser ud nu og så et billed af det du ønsker.

Husk at det er vigtigt at du bruger de rigtige hårplejeprodukter og de rigtige stylingprodukter. Dvs. shampoo og balsam som passer til din hårtype og til din hovedbund. Så hvis du har tørt hår skal du bruge produkter til tørt hår for at kunne tilføje extra pleje til dit hår. Har du fx tør hovedbund skal du bruge en skælshampoo til tør hovedbund, så altså ikke en shampoo mod fedtet skæl.

Som extra pleje til dit hår er det en god ide at lave en hårkur mindst 1 gang om ugen. Hvis du er en person som føntørrer dit hår og evt. bruge et glattejern eller krøllejern, så skal du bruge nogle produkter som er varmebeskyttende. Du undgår derved at du slider extra på håret.

Pige med glattejern