Ansigtsbehandlinger, der er skræddersyet til dig?

Jeg laver ansigtsbehandlinger efter hvad din hud har brug for. Det kunne fx være en fugtgivende, udrensende, afslappende eller opstrammende ansigtsbehandling eller en kombination. Da jeg er også uddannet i Paris bruger jeg i alle ansigtsbehandlinger specielle massage teknikker som består af opstrammende massagetryk. Disse virker rigtigt godt for blodcirkulationen og du får samtidig en lille ansigtsdrænage. Når huden skal udrenses bruger jeg ikke damp men derimod varme kompres, som varmer huden op på den behagelig måde og gør det nemmere at udrense porerne i huden.

Efter en ansigtsbehandling vil din hud få mere glød og vitalitet, og du vil stråle af sundhed og skønhed. Så nyd fx en dybdegående og luksuriøs ansigtbehandling, hvor du bliver helt afslappet og har mulighed for at koble fra.

Bruger du den rigtige hudpleje?

Husk altid at få tjekket op omkring du bruger den rigtige hudpleje. Er det til den rigtige hudtype? Husk også at dine produkter ikke altid passer til din hudtype hele året igennem. Når årstiden skifter ændrer huden sig også og har derfor tit brugt for andre produkter. Hvis du bruger de forkerte hudpleje produkter vil du opleve at din hud ser kedelig ud, har mistet sin glød og elastisitet. Jeg laver altid en hudanalyse af din hud så jeg bedst muligt kan give dig den helt rigtige ansigtsbehandling og vejledning af produkter.

Hvor tit skal du få lavet en ansigtsbehandling?

Idet huden er forskellig fra person til person, er det ligeledes forskelligt, hvor ofte det er tilrådeligt at få foretaget en ansigtsbehandling. Ideelt bør du få en ansigtsbehandling hver 4.-6. uge, da dette er tiden det tager for huden at fornye sig.

Hvor meget tid skal du sætte af?

Varighed for ansigtbehandling er en time, indeholder bla: Afrens, peeling, udrens, maske, olie, serum, øjencreme og dagcreme. I samråd med mig vælges den ansigtsbehandling som passer bedst til dig.

Ansigtsbehandlinger med fugtgivende creme