Opsat hår
Polterabend

Forkæl den kommende brud med dejlige behandlinger inden den store dag.

Jeg kører ud til jer og forkæler den kommende brud. Polterabend er hvor bruden skal være i centrum og hvor bruden føler hun får en oplevelse og også gerne ny inspiration. Mange vælger at den kommende brud får lagt en flot makeup hvor jeg også giver gode råd og vejledning og tips til at lægge en flot makeup. Andre vælger en ansigtsbehandling hvor bruden får lov til at slappe helt af og nyde at hun bliver forkælet. Jeg vil gøre mit for at det bliver en hyggelig og dejlig dag med bruden i centrum. Forkælelse til bruden kan også bestå består af styling af hår og makeup, incl glimmer, kunstige vipper. Så det er helt op til jer omkring hvad der kunne passe bedst til jeres brud.

Hvis i alle kunne tænke jer at være med laver jeg også en sammensat fælles ansigtsbehandling. Her sidder i alle rundt om et bord, hvor i har en skål med vand, svamp og spejl foran jer hver. Jeg giver gode råd og vejledning og i laver selv en lille behandling efter min guide og instrukser. Dette plejer at være ret sjovt og meget hyggeligt da alle kan være med og mange brude synes at det er dejlig at kunne lave noget sammen. Jeg medbringer produkter. Varigheden er en time og prisen for dette er 100kr pr person minimum 8 personer. I er selvfølgelig velkommen til at nyde en forfrisking og andet godt til ganen imens i laver jeres ansigtsbehandling.

Husk at vægte forkælelsen ligeså højt – som pjank, pjat og fart på, når i skal arrangere en succesfuld polterabend. Lad den vordende brude nyde en dejlig forkælelse og følelsen luksus.

Jeg hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige pakke til jeres polterabend så ring eller send mig en mail med eventuelle spørgsmål.