HOT FUSION EXTENSIONS
Opnå den helt rette fylde med Hot fusion extensions
Hos Christina E tilbyder jeg dig kvalitets Extensions, så du kan opnå lige præcis det udtryk og den frisure, som du ønsker. 
Hot fusion extensions er perfekt til dig med langt hår, som ønsker mere fylde og måske lidt mere længde. Hvis dit hår virker tyndt og fladt kan du med de rette extensions opnå mere fylde. 

Hvad er hot fusion extensions?
Extensions hot fusion er en meget populær extensions metode, som har været på det danske marked i mange år og er fuldstændig gennemprøvet.
Hot fusion også kaldt nail hair, er en “tot til tot-metode”, det vil sige, at man påsætter en extensionstot til en hårtot af ens eget hår.
Det giver naturlig bevægelse i håret, og tørre hurtigt når man har været i bad og er nemt at style, da håret er fordelt jævnt.
Extensions totterne er samlet i en lille bondings af keratin. Keratin som er et protein, der naturligt findes i vores eget hår og negle. Keratinet som sidder på extensions håret varmes op og nuldres omkring totter af ens eget hår, og holdes derved på plads. Det er vigtigt at tage ligeså meget hår af ens eget hår, som den extensions hårtot man sætter i, for tager man en for lille tot af ens eget hår, bliver extensions totten for tung at bære for ens eget hår. 
Man kan opleve at der ind i mellem tabes en extensionstot, det er helt normalt, at man taber enkelte totter, mens man har hot fusion extensions påsat.

Hot fusion – Nailhair
Hot fusion hair extensions kaldes også nail hair. Nail hair giver dig mulighed for et væld af frisurer. Hårforlængelsen foregår ved, at dine nail hair sættes på i totter, hvor man varmer hver tot op med en connector og derefter ruller man totten rundt om håret. Dette sikrer dig et holdbart og flot resultat, så du netop opnår et mere fyldigt udtryk. 

Med den rette pleje, kan du nyde godt af et fyldigt og flot hår, som uden tvivl vil give dig lige dét ekstra.

Hvor længe holder hot fusion hair extensions i mit hår?
Extensions med denne metode kan sidde i ca 3 måneder afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget det har tendens til at filtre.
Hold øje med din udgroning, der hvor det nye hår vokser ud, og om der er tegn på at udgroningen filtrer. Håret skal børstes godt igennem hver dag med en extensions børste. For at hot fusion kan holde, er pleje af håret utrolig vigtig. Det anbefales IKKE at børste håret når det er vådt, da det kan hive dit eget hår ud med roden.

Hvordan aftager man extensions hot fusion?
Der sprayes remover på keratin bondingernes, der får keratinen til at krystallisere og løsne sig fra håret – så kan man knække keratinen med en extensions fladtang, og trække extensions totterne forsigtigt ud. Der sprayes mere remover på bindingerne, til keratinen er løsnet helt fra håret.
Dine egne hår, der naturligt har ville have været fældet i perioden, vil også være bundet i keratinen, og vil derfor falde med ud, når man aftager extensions. Det vil føless som at man taber en masse hår, men disse hår er naturligt fældet i perioden. Man fælder naturligt ca 50-100 hår om dagen, og disse ville ikke fælde når du har extensions i, så efter 3 måneder bliver det til en del hår, der skal ud på en gang. 

Kan man forberedelse sit hår inden påsætning af hair extensions?
Jeg anbefaler før påsætningen, at du vasker dit hår i en shampoo uden residualier (det vil sige, en shampoo, der ikke efterlader nogen form for blødgørende produkt i dit hår).
Det vil sikre, at påsætningen er mest holdbar, og at man undgår at extensions totterne glider ud af håret.
Ens eget hår skal helst ikke være nyklippet med mindre det er aftalt personlig med Christina E, at man skal have en klipning til extensions. Nyklippet hår vil give en unaturlig overgang mellem ens eget hår og extensions. Hvor tynde spidser eller gode etager i håret giver en flottere påsætning da håret falder mere naturligt ind i dine extensions
Hvis dit eget hår er klippet lige over i spidserne, er det en god ide at få tyndet spidserne ud og få håret klippet i etager. 

Hvorfor vælge hair extensions Hot fusion?
Metoden extensions hot fusion er gennemprøvet og det foretrukne valg for mange, da det har været på markedet i mange år.
Det er nemt at sætte håret op og lave flotte frisurer med hot fusion metoden, og håret bevæger sig naturligt.
Det er muligt selv at aftage hot fusion extensions med minimale skader på eget hår, ved brug af en effektiv og skånsom remover.
Denne extensions metode giver en lille stærk binding med en speciel stærk og ren keratin, og er nem at skjule. Hot fusion extensions er egnet til alle hårtyper og er især god til fint hår og hvis man går med håret opsat.