Hurrah! Du skal være brud! Brud

 • Før bryllup. Du skal giftes og være brud – det er vidunderligt! Du gør dig nok mange tanker om hvordan selve dagen vil komme til at forløbe og ikke mindst hvordan du skal se ud på din store dag. Hvem vil ikke gerne stråle over alle på denne dag? Det er en god ide at få booket en tid til det du gerne vil ha gjort. Brudeopsætning og makeup er noget som rigtig mange vælger da det virkelig er det der bliver lagt mærke til. Book din tid i god tid! Som vi ved er bryllupper for det meste altid om lørdagen og der er rift om tiderne, så jo før du ved tidspunkt og får booket jo bedre.

 • Efter bryllup. Ja det er lidt hurtigt allerede at gå til denne kategori, men når jeg tænker efter brylluppet så tænker jeg på dine forventninger til selve dagen og hvordan du så ud og havde det med dig selv på den store dag. Dette vil for evigt være forenet på alle de bryllups billeder som bliver taget. Det er et dyrbart minde og nok et billed det vil stå fremme længe. Derfor er det en god ide at sætte sige et mål som kommende brud. Skal du tabe dig? Hvordan ser din hud ud? Hvordan har du det med dig selv? Hvordan vil du gerne stræbe efter at se ud. Klip evt billeder ud af blade og gem dem du støder på på nettet. Det gør det nemmere at finde den stil du ønsker.

 • 12-6 måneder til du skal være brud. Vægttab, så skal du i gang nu! Et langsom vægttab er det bedste for huden. Huden kan følge med så den kan trække sig sammen og forblive fast. Book tid til håropsætning/hårsætning og makeup. Book i god tid for at være sikker på at du får tiden især også hvis du skal have en prøve inden.

 • 4-2 måneder til du skal være brud. Undersøg om du bruger den rigtige hudpleje og kropspleje hvis du skal nå at gøre en forskel på huden inden brylluppet. Book tid til andre behandlinger fx klip, farve, extensions, manicure og voksbehandling.

 • 1 måned til du skal være brud. Husk at få købt dit hårpynt så du har det til bryllupsdagen. Tjek op om dine tider til hår, makeup, negle, manicure, pedicure og andre behandlinger.

 • Pigmentforandringer. Hvis du har fået pigmentforandringer så husk at bruge en solbeskyttelse med meget høj solbeskyttelse/sunblock. Prøv på at undgå at opholde dig i solen når den er stærkest. Brug en dagcreme med uv beskyttelse i. Du kan også bruge en selvbruner de steder hvor du ikke har mørke pletter for at udligne farveforskellen.

 • Hud der stråler
  En hud der stråler er en velplejet hud og indre. Skønhed kommer indefra og udefra. Husk at drikke meget vand så du kan få renset indeni og spis sundt. Brug nogle lækre kropsprodukter som passer til din hudtype. Lav evt. en god kropsscrub så du kan få fjernet de døde hudceller og dine cremer bedre kan trænge ind i huden.
 • Negle/shellak
  Dine hænder betyder meget på din bryllupsdag og at de ser flotte ud, da der tit bliver taget billeder af hånden med ringen på. Det kan være en god ide at få lavet en manicure og evt. lak med schellak som holder længere end en almindelig neglelak. Shellak gør også dine negle stærkere i overfladen. Overvej også om du skal have lavet en pedicure, evt også med shellak.
 • Extensions
  Ønsker du mere fylde i dit hår eller længere hår kan dette lade sig gøre med at påsætte extra hår. Resultatet er 100% naturægte. Hvis du skal beholde dine extensions på i længere tid skal du være opmærksom på at det kræver extra arbejde i form af pleje, hårbørstning og den rigtige shampoo og balsam.
 • Hårfarve, farve håret
  Hårfarven betyder virkelig meget. Det er vigtigt at farven passer til din tone i huden og at håret skinner flot. Der findes et utal af hårfarver og det gør at der er mange muligheder for at opnå en lækker flot farve. Hvis du har været uheldig og dit hår har fået en grøn eller gul tone skal der rettes op på dette. Fremgangsmåden har været forkert og der er ikke taget højde for tonehøjden.
 • Dine hænder 
  Husk at scrubbe dine hånder 1-2 gange om ugen så du får fjernet de døde hudceller og dine hænder ser flotte ud. Invester i en god håndcreme.
 • Bryn og vipper
  Hvis du får plukket din bryn og farvet bryn og vipper vil du opleve at du ser mere frisk ud. Der findes flere farver at vælge mellem så i samråd vælges den farve der vil passe bedst til dig. Hvis du har linser anbefales det at tage dem ud førpåføring af farve, husk da linsevand og itui. Det gør utrolig meget for ansigtet at få lidt farve på bryn og vipper. Få rettet brynene til så de passer til dig og følger den naturlig hårlinie.
 • Klip
  Uanset om du ønsker langt hår eller et flottere sundere hår at se på, så er klipningen meget vigtig. Når du får klippet dine spidser jævnligt vil dit hår ikke spalte og derfor se sundere ud. Hvis du gerne vil have langt hår er det godt at lade det vokse, men det skal stadigt klippes jævnligt i spidserne for at det ikke spalter. Hvis du undgår at klippe det fordi du tænker at nu skal det bare være langt, vil du opleve at du er nød til at klippe endnu mere af, da håret nu er spaltet endnu længere op. En god klip gør håret nemmere at styre og nemmere at sætte.
 • Krop scrub,
  Lav en bodyscrub 1-2 gange om ugen for at fjerne de døde hudceller så dine pleje produkter bedre kan trænge ned i huden. Huden vil komme til at se flottere ud
 • Mavebøjninger/træning af kroppen – sæt dig et mål.
 • Sæt dit et mål du kan overholde uanset om det er maven du skal træne eller hele kroppen. Få rigeligt med søvn om natten ca. 8 timer eller mere, når du er træt er det nemlig svært at være positiv og fokusere på træning. Træning er vigtigt hvis du skal af med fedt på kroppen og hvis du er for træt har du ikke energi når til at træne. Drik masser af vand og spis masser af økologisk grønt, frugt, nødder, og kød.
 • Drik vand
  Vidste du at kroppen midster ca 2,5-3 liter vand om dagen? Det er derfor det er meget vigtigt at drikke vand ofte hele dagen og ikke vente til at tørsten melder sig. Huden er det største organ i kroppen og består af 70% vand. Vi mister hver dag en del fordamning gennem huden og endnu mere hvis vi træner. Så sørg for at drikke masser af vand da det fugter huden og gir smuk hud.
 • Selvbruner
  Mange er bange for at bruge selvbruner da det måske er gået helt galt og der er kommet brun/gule streger på kroppen. Nogle få tips til at få det til at se flot ud er, at lave en scrub først, fugte huden med en lotion som er oliefri og koncentrerer dig om et område af gangen. Hvis du går for hurtigt frem bliver det ikke fordelt ordentligt og der kommer streger. Tag helst noget løst mørkt tøj på bagefter og undgå bh og andet der kan stramme huden. Vent med at gå i bad til dagen efter.
 • Gravid og vil gerne have farvet håret
  Det anbefales ikke at få farvet håret hvis du er gravid eller ammer, men det er selvfølgelig din besluting at tage. Hvis du alligevel gerne vil farves, bruges der farver som er milde og uden nogen form for lugt og ammonniak. Det vil altid være bedre at få lavet reflekser da disse ikke kommer i direkte kontakt med hovedbunden. Det anbefales ikke at få farvet bryn og vipper.
 • Jeg glæder mig til at være med til at gøre din dag uforglemmelig som brud.