Mit navn er Christina.

Jeg er uddannet frisør, kosmetolog og makeup artist.

Jeg startede min elevtid som kosmetolog og makeup artist hos Beauté i København. Her lærte jeg virkelig at alting omkring skønhedsbehandlinger altid skal være perfekt uanset kunde og behandling. Det var her jeg startede min vej ind i skønhedsuniverset.

Da jeg var færdiguddannet, blev jeg med det samme ansat af Clarins, hvor jeg bla. arbejdede som sælger og kosmetolog i Illum. Jeg blev sendt til Paris for at lære specielle og unikke behandlinger og massage teknikker hos den internationale skønhedsmongul Institute Clarins i Paris, hvor kendte som Madonna og Michael Jackson var kunder.

Efter dette spændende job, blev jeg headhunted som rejsepige for Sæther, hvor jeg rejste rundt i Danmark og lavede behandlinger, demoer, underviste i produkter og lavede shows/makeupshows sammen med bla. Dennis Knudsen. Da jeg stoppede hos Sæther, fik jeg et job hos Dennis Knudsen som kosmetolog og behandler i hans salon i Adelgade.

Og en dag besluttede jeg mig for at åbne min egen skønhedssalon i Hellerup.  Her lavede jeg alt i skønhedsbehandlinger, makeup og negle, og jeg solgte ligeledes skønhedsprodukter, som bla. Duwop læbeforstørrer, som den første her i Danmark. Samtidigt med, at jeg plejede mine kunder i min lille klinik, uddannede jeg mig i at lave hair extensions fra firmaet Hair Contrast med tape on and off metoden. Min vej førte mig også til Los Angeles, hvor jeg lærte at lave single eyelash extensions. Det var en virkelig spændende tid og jeg kom hjem til Danmark igen med mange nye ideer og erfaringer.  I opstartsfasen med min klinik, arbejdede jeg stadig hos Dennis Knudsen og en dag, da vi var på messe sammen kom spørgsmålet – skal du ikke være frisør?

Og wupti..så blev jeg frisørelev hos Dennis Knudsen i hans salon i Ny Østergade.

Da jeg jo ikke kunne være to steder samtidig, besluttede jeg mig for at lukke min skønhedsklinik, så jeg kunne blive frisør.
Årene gik og jeg blev uddannet som frisør på Cph West i København.

Nu er jeg tilbage og har savnet at være selvstændig, og derfor har jeg nu åbnet min mobile salon som frisør, kosmetolog og makeup artist!

Som du kan læse, har jeg stor erfaring både fra udlandet og herhjemme. Jeg mener selv at have en god sans for æstetik og kvalitet, og vil gøre at for at mine kunders ønsker bliver opfyldt!!

Klik her og kontakt mig for yderligere informationer og råd!

Jeg glæder mig meget til at møde alle mine kunder – gamle som nye.

Kærlig hilsen Christina E