Hårfarve

Hvis du gerne vil friske dit look op så er hårfarvning en måde at gøre det på. Ønsker du enten nogle smukke klassiske farver i dit hår eller nogle mere vilde farver er der mange muligheder indenfor hårfarvning. Der tages højde for din naturlige hårfarve, ønsker og det der rent faktisk er muligt, sådan så du kan få et flot resultat og et flot spil i håret. Jeg er med på tidens trends, og kan derfor hjælpe dig med at opfylde netop din hårfarvningsdrøm.

 Ammoniakfri hårfarve

Hårfarvning er ofte forbundet med en masse kemikalier. Nogle har allergi og andre vil bare gerne have en mere skånsom hårfarvning, derfor anvendes der også hårfarve uden ammoniak som er en mildere form og lugtfri. Det er sundere for håret, og så er det ikke lige så skadeligt som almindeligt hårfarve.

Hårfarver der anvendesRød hårfarve

  • Er ammoniakfri og lugtfri
  • Giver optimal konfort til hovedbunden
  • Håret bliver mere blankt
  • Optimal dækkeevne
  • Giver mere fugt og næring til håret
  • Håret styrkes og vil derfor virke fyldigere

Muligheder indenfor hårfarve

Jeg laver alt inden for hårfarvning og er klar på at prøve vilde trends af, lave flotte reflekser, ombre eller bare farve en helt klassisk farve i dit hår. Ud over hårfarvning tilbyder jeg også farvning af bryn og vipper samt andre skønhedsbehandlinger.

Er du uheldig og har fået en hårfarve som du ikke kan lide eller har du fx fået et grønt skær i dit hår, står jeg parat til at hjælpe dig med at komme på rette spor igen. Med den rigtige teknik – farve dit hår så du kan blive glad og tilfreds med resultatet.

Holdbarhed

Holdbarhed afhænger meget af dig og om du bruger de rigtige hårprodukter til at pleje dit nyfarvet hår. Jo bedre du er til at pleje dit hår jo længere vil din hårfarve bevare et flot skær. Brug fx en shampoo til farvet hår og produkter specielt til farvet hår. Hvis du bruger føntørre, glattejern og fx krøllejern, brug da altid et varmebeskyttende produkt.

Jeg anbefaler altid at få lavet en hårkur i forbindelse med enhver form for hårfarvning. Dette optimerer farvenes holdbarhed og håret bliver styrket indefra med masser af fugt.

Gravid og vil gerne have farvet håret? Det anbefales ikke at få farvet håret hvis du er gravid eller ammer, men det er selvfølgelig din besluting at tage. Hvis du alligevel gerne vil farves bruges der farver som er milde og uden nogen form for lugt og ammonniak. Det vil altid være bedre at får lavet reflekser da disse ikke kommer i direkte kontakt med hovedbunden. Det anbefales ikke at få farvet bryn og vipper.

Send mig en sms og bestil tid på 41314545 eller send mig en mail info@christinae.dk