EMS - slankebehandling
EMS – slankebehandling

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og fungerer ved at elektroder med elektriske impulser påsættes kroppen. De elektriske impulser strømmer, helt smertefrit, igennem elektroderne og sendes ud i musklen som trækker sig sammen, og på den måde opbygges musklerne, fedt nedbrydes, kroppen slankes og muskelgrupperne tones.
Dette skaber en smuk og velformet silhuet, der giver kvinder et fast og slankt udseende, uden at få kroppen til at se fyldig eller muskuløs ud. Kvindens muskler er mest feminine, når de er lange og slanke.

En gennemsnitlige kunde taber sig mellem 15 og 30 cm og helt op til 8 kg. på 10 behandlinger. Sådan et vægttab kræver selvfølgelig, at du også spiser sundt og sørger for at motionere.
EMS terapi kan benyttes af både slanke og overvægtige personer. Hos slanke personer er det oftest ikke så relevant, at opnå et vægttab, men nærmere at opstramme og forme kroppen. Hos overvægtige er der derimod ofte et ønske om vægttab, centimeter-tab samt en nedsættelse af kroppens fedtprocent.

En 30 min. EMS behandling svarer til ca. 6 timers intensiv træning i et fitnesscenter og 900 mavebøjninger. Du kan sagtens kombinere EMS behandlinger med din normale konditions- og fitnesstræning, sørg blot for at holde hviledage indimellem, så kroppen får ro til at genopbygge, på den måde opnår du de bedste resultater.

Husk at drikke meget vand især på selve dagen
EMS, 30 min: 375kr.
EMS, 10 x 30 min: 3400kr.