Eyelash Extensions  – få flotte lange vipper her og nu!Eyelash extensions

Hvad er Eyelash Extensions 3D-Lashes?

’EYE CANDY’ som begrebet straks er blevet døbt i Hollywood. Det handler om ”naturlige” kunstige øjenvipper, der holder i op til to måneder – et skønhedsgennembrud der raser for fuld succes-styrke i USA. Det er falske vipper i det nye millennium. 3D-Lashes – nu kan du få Bambi øjne!

Hvordan virker det ?

Der er tale om en applikationsteknik, hvor hver 3D-Lashes bliver påsat de eksisterende vipper med en speciel bonding lim. 3D-Lashes er som forlængelse til de eksisterende vipper en innovativ nyskabelse, der giver længere, fyldigere og naturtro vipper. Det her er langt smartere end de falske vipper der sidder fast på huden. Fænomenet hedder Eyelash Extensions 3D-Lashes. 3D-Lashes er modstandsdygtige over for vand, badning, sved, træning, tårer, svømning – og selv over for søvn.

  • Hvor lang tid tager det? Det tager første gang ca. 2 timer og koster 995kr. Der anbefales at få en touch-up hver 2. til 3. uge. En opfyldning tager 60 min og koster 495kr.
  • Efterbehandling? Op til 2 timer efter Eyelash Extensions er blevet opsat må der ikke komme vand i kontakt med vipperne. Op til 2 dage efter påsætning undgå damp i ansigt, steam bad, svømning eller afvaskning af ansigt med varmt vand. Brug vandbaseret mascara og kun på det ydereste stykke.
  • Vedligeholdelse? Da de naturlige vipper har en cyklus på ca. 100 dage anbefales touch-ups indenfor 3 uger. Brug ikke øjenmakeup fjerner med olie i. Brug vandbaseret mascara.
  • Design? Du kan få lavet dine Eyelash Extensions efter din stil og smag. Dvs. der findes forskellige længder  som kan designes til forskellige former. Jeg hjælper dig med at finde den stil som vil passe bedst til dig.
  • Kunne du tænke dig bambi øjne? Så er 3D-Lashes noget for dig – De kan varmt anbefales!!!
     – Send en sms for tidsbestilling til 41314545 eller send en mail til info@christinae.dk
Eyelash extensions
Før
Eyelash extensions
Efter