Nyheder fra Christina E om skønhed….

Nyheder Forår blomster

Glæd dig til nyheder omkring alt lige fra skønhed, mad og motion.

Vil du har lækkert sundt hår eller hud som en fersken kræver det desværre en del fokusering på netop hvad du spiser, hvordan du behandler dit hår og om du bevæger dig og dyrker motion.

Heldigvis kan jeg med “få” midler få dit hår til at se både smukt, velplejet og din hud kan fremstå klarere og mere velplejet uden den store investering. Jeg giver dig mine bedste ekspertråd og giver dig tips og nyheder omkring alt lige fra hårpleje til hvilke vitaminer der er gode for hud, hår og negle. Jeg ved, at de fleste har en travl hverdag og har brug for hurtige og effektive tips, som virker mere eller mindre med det samme – dem kan jeg vise dig ved en hår eller skønhedsbehandling. Har du brug for et råd på farten, så skriv en kommentar herunder!

Jeg håber, at du har lyst til at følge mine nyheder her på bloggen.

Hæng på….

Første indlæg kommer snart!

Kærlig hilsen Christina

Spread the word. Share this post!

2 Comments

 1. Jeanette

  Svar

  Hej, det lyder godt med disse fem råd. Men er der et produkt jeg kan bruge som få håret til at se sundere ud og samtidigt opbygge det?

  • Christinae

   Svar

   Hej Jeanette, tak for din besked! For at opbygge dit hår og samtidigt for at få det til at se sundere ud anbefaler jeg dig et produkt med protein – som fx Anti Snap fra Redken, som er et leave-inn produkt der modvirker spaltede spidser og styrker dit hår.

   Håber at dette råd vil hjælpe dig med at få sundt hår!
   Kh Christina

Leave Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *