Hair Extensions – med ægte hår!

Jeg laver hair extensions med metoden hvor det bliver tapet på. Jeg synes personligt at det er den metode der er mest skånsomt for håret. Det bliver også et meget naturægte resultat.

Med tape hair extensions får du extensions af en høj kvalitet, der er fremstillet af 100% ægte human hair.
Det betyder at du kan anvende føntørrer, fladjern og krøllejern samt børste, vaske og style det, som du ville gøre med dit eget hår.
Metoden tape hair extensions er særligt velegnet til dem med tyndt og kort hår, da tape hair extensions giver hurtigt fylde og lægger sig tæt ind til hovedbunden. Med denne metode er du sikker på at undgå synlige tegn på at du bruger hair extensions.

Tape extensions påsættes ved at lave en “sandwich” med to baner tape hår, hvor ens eget hår placeres imellem.
Det gode ved tape hair extensions er, at håret kan genbruges. Efter aftagning renses silikonetrenserne godt fri for taperester og der kan derefter påsættes ny supertape.
Tape extensions er en meget usynlig metode, som er nem at skjule i et tyndt/fint eller normalt hår.
Der findes mange forskellige farver, så derfor er det muligt at finde lige den farve som passer til dit hår. Tape hair extensions findes også til et hår med bølger eller krøller.

Extra pleje!
Hvis du skal beholde dine extensions på i længere tid skal du være opmærksom på at det kræver extra arbejde i form af pleje, hårbørstning og den rigtige shampoo og balsam.
Det er utroligt vigtigt at du plejer dine hair extensions godt, da du ellers vil opleve at håret filtre, ikke ser lækkert ud og ikke holder særlig længe.

Pris for hair extensions helt hoved 4500kr (incl. tilklipning)
Pris for hair extensions halvt hoved 2500kr (incl. tilklipning)
Pris pr. tot 330kr (incl. tilklipning)

Skriv gerne en mail til info@christinae.dk hvis du har spørgsmål eller ring på 41314545

Healthy-Hair-800x520